Ergotherapiepraktijk

in Bernheze, Oss, MaashorstErgoZelf

Ik ben Mariken Heesakkers en woonachtig in Heesch sinds mijn jeugdjaren. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen, een hond en ben graag buiten in de natuur (wandelen, mountainbiken).

In 2006 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Ik heb veel kennis en ervaring op gebied van ergotherapie en dan met name (complexe problematiek) rondom ouderenzorg en Wmo. In 2022 heb ik mijn eigen praktijk ErgoZelf opgericht. 

jeZelf kunnen zijn door Zelfstandig en met Zelfvertrouwen betekenisvolle activiteiten uit te kunnen voeren is mijn speerpunt en waar ErgoZelf voor staat. Balans in belasting/belastbaarheid en daarin de eigen regie houden zijn daarbij belangrijk. 

Ik krijg er energie van als mensen ondanks hun beperkingen door ziekte of aandoening weer het gevoel hebben (een stukje) meer zelfstandigheid te hebben. Zodat ze hun ‘eigen ding’ kunnen doen, dus doen wat belangrijk voor ze is en waar ze blij van worden, wat hun energie geeft.

Een ziekte of aandoening ben je niet, maar heb je in je ‘rugzak’ en daarmee moet je leren leven. Het ene moment is de rugzak zwaarder dan het andere moment, maar dat heb je ook als je op vakantie gaat of een dagje weg gaat.

Ik luister goed naar mensen en probeer het probleem achter het probleem te achterhalen. Dus niet meteen met een oplossing komen maar maatwerk leveren door de oorzaak van het probleem te zoeken.
E-mailen
Bellen
Map
Info