Ergotherapiepraktijk

in Bernheze, Oss, MaashorstErgotherapie

Wat is ergotherapie?

 


Wanneer je problemen ervaart in het dagelijks leven ten gevolge van een ziekte of aandoening, maar ook door chronische pijn- of vermoeidheidsklachten, kan ergotherapie je helpen. 

Ergotherapie is gericht op het mogelijk maken van het handelen, zodat het deelnemen aan het dagelijks en maatschappelijk leven gerealiseerd wordt.

Dat betekent dat er in de ergotherapeutische behandeling gekeken wordt naar hele gewone dagelijkse handelingen. Denk hierbij bijv. aan het uitvoeren van hobby's, huishoudelijke activiteiten, zelfverzorging, werken etc. Een goede balans in uw activiteiten is een voorwaarde voor het kunnen bereiken van je doelen.

We adviseren en trainen je, zodat je de voor jou belangrijke activiteiten weer zo Zelfstandig mogelijk uit kunt voeren. We denken mee over oplossingen, eventuele hulpmiddelen of over aanpassingen aan woon- of werkomgeving. We begeleiden de aanvraag daarvan of geven advies over de aanschaf.

Hierdoor kun je zo lang mogelijk thuis functioneren en met Zelfvertrouwen je 'eigen ding' doen, jeZelf zijn.

Werkgebied

Alle plaatsen binnen de gemeenten Bernheze, Oss, Maashorst

Afspraken 
Afspraken vinden aan huis of in de praktijk plaats. 

Neem vrijblijvend contact op

Ik sta je graag te woord om een passend advies te kunnen geven. 


 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

15-12-2023

Extra locatie in Oss per 1 januari!

Vanaf 1 januari is ErgoZelf óók gevestigd bij Fysiotherapie Beter Bewegen aan de Hertogensingel 59 te Oss.
Vanaf 10 januari is er wekelijks op woensdagochtend tussen 8.30 en 12.15 uur spreekuur en is er de mogelijkheid om een afspraak in te plannen.

De locatie in Gezondheidscentrum Heesch (Gildestraat 1) blijft gewoon geopend voor spreekuur op vrijdagochtend tussen 8.30 en 12.00 uur en de mogelijkheid om een huisbezoek in te plannen blijft ook gewoon bestaan.Terug naar overzicht


 

E-mailen
Bellen
Map
Info